Emma Nilsson -

Sjukt långt och tråkigt inlägg..

efter som det är är MIN blogg så får jag göra vad jag vill.. så nu tänker jag skriva lite om vad jag tycker och tänker! Jag har alltid blibit kallad för Drama Qreen i 4:an till 6:an och nu när jag går i 7:an vill jag inte de längre! det är över! jag ska få mej själv till plugget o grejjs.. jag har en dröm, jag vet vad jag vill bli när jag blir stor, jag ska inte vara sen personen som sitter i 3:e ring på gymnasiet och inte vet vad som ska göras.. jag ska nå alla mina mål i mitt liv! Man lever ju bara 1 gång! Idag hade vi tema dag i skolan.. och det var meningen att jag skulle filma hela dagen från 8-15 men så blev det inte för mej! Igår kväll tänkte jag igonom bekymmer och så.. idag behövde jag vila från att vara med mina tjej.kompisar.. de låter helt konstigt.. men så är det! jag ville ha en dag utan tjejer typ.. så jag bakade och spelade krocket med Fredrik,Anton,Jimmie och Paul idag.. det var skönt att inte behöva tänka på nått annat än de man gör! Det var bara så skönt! asså ni kanske inte förstår hur skönt det va för mej.. men det va så jävla bra! Tack så hemskt mkt Fredrk,Anton,Paul o Jimmie att jag fick va med er o tänka på det roliga ni har än en massa skönhet,perfekt o allt sånt.. Att jag bara fick vara mej själv för 1 enda dag, hoppas det kommer mera såna här dagar! För vi hade sjukt kul! vi bakade Kladdis på bakningen och sen spelade vi krocket på eftermiddagen.. det regnade lite då men spela roll.. för jag bryyyyr mej inte ? visst det var lite kallt.. men de fick jag skita i.. jag sög iallafall på krocket! kom sist :/ Anton vann... seriöst undra om han har spelat nått liknande förut ? 
Well.. jag jobbar oxå så himla mkt! så för att slippa vara med kompisar, har jag en ursäkt.. "jag jobbar" men alla säger.. mäste du jobba just idag??? snälla jobba inte... du som inte förstår det är så att jag jobbar för att få umgås med min pappa sjukt mkt! annars jobbar han VARJE dag på hela sommaren till och med midsommar från 7 på morgonen till 19.00 på kvällen på morgonen har jag ju inte vaknat.. och på kvällen är jag ute och då har han somnat när jag kommer hem.. så att jag jobbar det är för att jag vill kunna umgås med min pappa!
Klart jag har en mamma.. men ibland känns det inte som om jag har de om jag ska vara helt ärlig! Min mamma är världens bästa mamma och finns alltid för mej! och jag älskar henne som tusan! hon är så himla bäst! Vi kan ha hur kul som helst tillsammans.. men 1 sak går bara inte... vi kan inte bo tillsammans.. det fuckar inte! 
Jag vet att min mamma kommer åka ifrån mej snart.. de vet jag.. hon kommer flytta ca. 10.000 mil ifrån mej.. asså till thailand.. så jag har det svårt här! jag vet inte vad jag ska göra... Min pappa.. när han har jobbat klart (han jobbar från den 5:e april till 27:e ocktober) sen är han ledig.. då åker han till thailand och är där flera månader.. så kommer ju det här problemet med mamma.. då måste jag bo med henne.. det här året ska jag försöka bo hos henne så lite som möjligt! jag hoppas att jag får plats ute hon elin! det hoppas jag verkligen!
När jag gick på stålfors så mådde jag inge bra! jag mådde bra de första månaderna med sen så som sagt började jag bråka med kompisarna jag var med... drf gillar jag inte att vara så mkt med tjejer.. det blir så mkt tjaffs och skitsnack! Nu går jag på faktoriet! och jag har världens bästa klass.. som alltid är gulliga,busiga och roliga som fan! jag älskar min klass! kommer bli svårt som fan o säga förväl till alla i 9:an.. men de är 2 år kvar så de här 2 åren hoppas jag vi får så himla mkt minnen tillsammans!!!
De va lite de jag ville säga om mitt liv! mer KANSKE kommer..
jag vet att det är vissa som läser det här... men om du verkligen finns för mej dag som natt så skulle det va sjukt gulligt att du lämna en kommentar!!!
Hejdå


Dear John

Igår kväll kollade jag på en film som heter Dear John! Den va så jävla bra! Så himla bra filmtips!
Den handlar om en kille som är millitär, och han träffar en tjej.. men efter 2 veckor måste han återvända till millitär jobbet..och då splittras de.. men kommer på att de kan skicka brev till varandra! De skickar över 100 brev till varandra på 1 helt år! John's pappa blir alvaligt sjuk och måste åka tillbaka hem till sjukhuset för att stödja sin pappa! på de senaste året John har jobbat, skrev Shavannah (tjejen) ett brev till John där det stog att hon inte kunde leva utan han! utan hon gifte sig med grannen Tim som är John's vän! Men Tim får cancer och måste till sjukhus... Drama filmen fortsätter! Den är grymt bra! tycker alla borde se den!
+ att skådisen för John som är Channing Tatum är ju så grymt snygg! han är även med i filmen She's The Man! En annan film jag oxå rekomenderar!

Moster!

Nu tänkte jag börja med nått nytt.. varje vecka har jag ett tema.. Denna veckan blev det halv moster och halv normal! Det ska blir kul det här! för jag vet ingen blogg som jag tittat/tittar på som har så här.. så  det blir antingen varje dag eller varanndag så gör jag nått som hör ihop med temat! det kan vara i skolan,hemma,på träning eller ute... altså vart som helst! :)
Idag tänkte jag på att jag skulle se halv normal ut och halv monster.. det gick väll OK! :D
Kyss :*

Det känns som att sommaren är här!

Var i skolan idag, och det var ingen god mat... det var biffstroganof med pasta/ris..
Lollo och jag stack till godisland efter lunch och köpte godis som vi skulle ha till efter skolan.. för vi satt kvar och plugga LITE so till provet nästa vecka på måndag!
Sen så stjussade jag henne till bussen och jag stack hem, när jag kom hem åt jag skiiiit god melon :D honungsmelon är det bästa jag vet nu på sommaren/våren för det är så himla varmt! alla tycker ju om jordgubbar o så.. men jag är besatt av honungsmelon! 
Nu kom jessika precis till mej.. vi får se vad hon och jag hittar på för tok! 
bloggar mera senare :D
puss hej!

Filmtips!

Nu har jag tittat klart på filmen! den va grymt bra! verkligen en film jag skulle kunna rekommendera! den heter New years eve.
Så grymt bra om man gillar drama! som jag gör! jag älskar drama! jag älskar att gråta till en film.. det göt mrj lycklig och så! well det är ganska sent för en tonnåring och sitta här o tjohejja.. nu ska lilla jag gå och lägga mig! 
Godnatt! ♥

:>

Hej alla glada! tänkte bara slänga in ett snabbt och enkelt inlägg!
Jag var med Lollo idag efter skolan och vi knallade runt på stan.. hon fick lite saker/kläder köpt men inte lilla jag, utan jag köpte en glass på MC och godis på godisland.. senare fick jag grymt ont i magen efter som jag tål ju liksom inte glassen kom jag på xD well, man lever bara 1 gång!
Senare vid 6 sa vi adjö och tog varsin buss hem.. fick typ toa-panik på bussen..  kissade nästan på mej!
när jag kom hem tog jag en snabb dusch och fixa och dona i mitt rum, sen tog jag cyklen till mamma och vi gick till ica för att hyra en film! gullig mamma jag har c:
nu kom jag nyss hem.. så ska kolla på filmen nu så förväl! :*

Blåbärspaj

Sitter just nu med elin och tittar på tv.. vi har bakat blåbärspaj som ligger i ugnen... det ska ta 20 minuter innan den är klar :( så vi får väll vänta ett tag, såg att det var hur varmt  som helst ute.. just nu står det att det är 19,6 grader ute.. shiet säger jag!
well mer bloggning senare när jag hittar på något!
puss allihoppa! :D

Tillbaka!


!