Emma Nilsson -

dagen!


hejhej

Jag har inte bloggat nått sen i fredags.. jag håller fortfarande på med nya header och designen.. så det blir snart nytt i min blogg! i Lördags så var jag med jessika,Emlelie,Elin och ellen..
Det slutade att jag sov hos Elin och vaknade upp av solskenet :)
Åkte sedan till Bollhuset för att titta på match mellan fristan och eskil.. vi fick förlust med 19 poeng.. kommer inte ihåg hur poengen var nu igen.. men stack sedan hem för att äta makaroner och falukorv med Elin..
Nu idag vakna jag så där runt halv 8..
stack till bussen 10 i 8.. så jävla typiskt det där med bussen! HATAR BUSSARNA!!! det skulle ha kommit en buss 3 minuter över 8 och en buss 8 minuter över 8 och en 13 över... det kom INGEN förs 16 över.. snacka om att få damp, men jag hann iallafall i tid till skolan!
Hade biip-test på idrotten idag.. och det gick inge vidare!
well.. ska snart ut o pomenera med jessika, sedan imorgon träna basket.. och då ska vi träna upp kondisen!
Hoppas ni har haft en bra helg och måndag som jag! :)
ha det ♥
Tumblr_m1hvpnwjqw1rrrvzfo1_500_large
Så himla söööta nallar! vill ha alla de på min säng :*
Bild från WE♥IT

skejta med persika :)

Skola som vanligt.. körde världens styrke sak på idrotten idag... så var helt slut efter det! typ dig lite.. men senare råkar man spruta parfym in i munnun.. smaskigt.. nä men det var ingen skön smak..
well.. sen stannade jag kvar ett låångt tag och redigera filmerna som jag och några andra har gjort i onsdags (temadagen)
kom hem vid 3.. då skulle jessika möta upp mej.. sen så skejta vi hela dagen.. åkte runt typ överallt.. det var så awezome kul! jag och jessika är på samma nivå när det gäller skejta.. så det blir bra! vi ska bli proffs till sommaren :D
sedan så skulle jessika sova hos mig men det vart inget, eftersom hon ska spela match imorgon.. då måste hon vakna tidigt o så. men vi hade världens roligaste kväll!! vi tittade på ICE ACE 2012.. den var så grymt bra! ett film tips det med!
Imorgon blir det att ha en lååååång skön sov-morgon i min sköööna säng.. sen blire avv vara med Emelie.. och senare med både emelie och jessika.. och vi ska ju så klart skejta, cykla och promenera!
vi får besök imorgon oxå.. så emelie kunde inte sova hos mej.. stackare.. sitter forever alone hela helgen.. well..
nu får ni se videorna som vi gjorde i skolan.. ha en bra kväll/natt <3

Godnatt ^^


Skateboard :)

Idag har min dag bestått av att vara med emelie, vi har gjort en underbar glasstårta, men hallon,blåbär och jordgubbar på.. så himla awezome gott asså!
hon gick hem vid 6.. dåtog jag nått att äta.. blev pasta med köttfärs.. sedan så tog jag en lååång skön dusch.. seeeen så kommer det spännande... exakt klockan 8 skulle jag till en kompis.. för vi skulle skejta :D
DET VAR SÅ HIMLA ROLIGT!!!
det var första gången jag sketja... men jag är väldigt duktig på de om jag får skryta xD
well... hon har 2 skateboardar så fick ta hem en och låna.. skejta lite ensam.. oså..
tänkte att jag ska ta en skejte tur imorgon.. får se om nån hänger med ;)
japp.. gjorde en video innan detta inlägget oxå så hoppas ni gillar den!!

^^


Love<3


hej på er xD

Vaknade upp med Elin här :)
gör inte nå speciellt just nu... idag tänkte jag sova ett tag. och senare kanske vara med lill-broshan..
har inget att skriva just nu typ men jag vill göra ett inlägg :/
jag saknar skolan xD eller vad ska man säga... jag tycker faktiskt om skolan :)
det är fett fint i martinas och mitt skåp.
men puss på er allihoppa.. bloggar när jag kommer på nått at skriva om!

Snart Matilda!

Jag satt just och prata lite om en kryssning.. hmhm.. gissa med vem? joo.. Matilda.. vi har tänkt på att åka på kryssning xD Men vi ska nog snacka mer om det snart.. för jag ska nog ta mej ner till stan o va med henne :)
eller vet inte exakt vart i ska vara.. ska bara ta en dusch sen ska vi träffas.. senare ikväll blir det nog att äta ute med Elin.. det var såå värst länge sen man träffa henne!
tiden går ju så fort oxå !
Var med jessika igår kväll.. vi hade det awezome kul.. det har man alltid när man är med Jessi :)
well.. nu ska jag hoppa in i duschen! vi ses :*
bild från weheartit.com

jahapp


Nästa vecka..


vårbilder från mobilen ^^


gif**


Hej ^^

Jag och Emelie har haft en awezome kväll igår, med masssor läsk,chips och godis + varsin calippo :)
Så gott med calippo shots! Kommer köpa den varje dag känns det som.. Vi tittade oxå på melodifesticalen som jag inte tittat på på 2 år.. Vad ska man säga ? Loreen var ju grymt bra och har jätte stor chans i eurovison så det blir nog faktiskt ganska bra för sverige! Men jag ville ju att Ulrik skulle vinna för han är sååå bra och så sjukt snygg!
Vi tittade sedan på Hot chick.. skulle jag kunna rekomendera som film tips ifall du gillar drama och komedi!
Vaknade runt 11 idag och vi hade bestämt att vi skulle ta en rundtur på Tuna park idag.. men vi orkade inte utan satte oss och latade sej vid soffan med chips och godis från gårdagen.. Våra ögon stirrade på She's the man...
men jag bloggar när jag kommer hem!
The Hot Chick Movie Poster

Gif :) Heart♥


Ung utan pung ^^

Tittade på en teater i skolan idag som va grymt bra.. den var full av humor och skojigheter samtidigt hur det är på verkligheten.. som tex. facebook,twittert osv. Handlade oxå lite om mobbning och internet.. hur folk beter sej mot varandra och om man träffar nån genom nätet.. så var FÖRSIKTIG!! för man vet aldrig vem det är i RL..
De kunde "ungdomarnas ord" oxå.. som tex. chilla,yoo,jaoo osv.. :)
Det var så hmla grymt bra och såå himla roligt.. såå ett tips.. Gilla dom på facebook! http://www.facebook.com/UngUtanPung. Jag och Lisa satt bara och garva nästan hela tiden.. typ alla kollade.. hehe xd
Sen sa jag att jag skulle fixa en tävling på bloggen.. har inte haft tid, så jag tänkte att tävlingen blir nästa vecka.. kommer lägga upp hur det kommer funka och så någon gång nästa vecka..
SEEEEENN... så nu är det änkligen fredag!! veckan har gått så himla snabbt.. känns som om det var 2 dagar sen försvann resten av veckan.. jaa.. men i helgen ska jag bara ta det lungt.. har inte direkt några planer just nu.. men jag tror det blir sova ganska mkt!
Jag tänkte oxå att jag ska hinna med att prova den nya glassen "Calippo shots" den nya glassen som alla talar om just nu.. så man inte ligger efter :)
Hoppas ni får en grym helg! puss och kram smek en bannan♥

inspo <3


VIDEO♥


DÖDA KONY!!!

Tycker det är såå otrolig dålig stil på vissa människor i jorden.. speciellt KONY !
har lust att typ skjuta skallen av han!
men aa.. videon får visa allt!

Brev

jag hade tänkt att börja skicka brev till min kära vän i taiwan.. Hon heter Alida och är lika gammal som mig, vi har kännt varandra sen vi var ca. 2 år och vi gick på dagis tillsammans, sen gick vi i samma klass till mitten av 1:an. för då hände det en sak.. Det var så att Alida flyttade till södertälje sen syd korea och nu bor hon i taiwan.. och sedan dess har vi inte haft någon direkt kontakt.. så nu skrev vi på facebook till varandra lite granna.. och så så kom vi på att vi ska skicka en massor brev till varandra! Det ska bli så kul att få se hur hon har det i taiwan och vilken skillnad det är.. så jag hoppas det blir jätte bra det här! :D Ska försöka skicka ett brev i veckan här till henne så det kanske kommer fram innan april iallafall.. Här är sötaste Alida ♥

Sjukling här :(

Okej.. kanske inte direkt sjuk.. men jag var i romme igår och gjorde ett litet fel när jag åkte på skidorna.. det var så att jag åkte typ störtlopp för det va kul, så va det en tjej vid kanske 18 års ålderna som åkte framför mig och ramlade, då så åkte jag snabbt åt sidan och åkte in i en gubbe som stog där.. fick staven på kinden och gjorde sedan en 360.. aa det var det som hände, och det var inte så skönt så dog nästan lite.. 
Idag har jag så ont i kinden,knäna,halsen och en massor snuva.. så jag sitter hemma från skolan idag, behöver en vildag!! Tänkte att jag skulle fixa lite med designen till bloggen så den blir lite roligare.. tänkte oxå börja med en tävling här på bloggen c:
Så jag bloggar om nån timme när jag har kommit en bit på designen och så skriver jag vad tävlingen går ut på och så vidare c:

TRÖTT

Yesss... köpte godis på godisland med Lovisa idag c: det var awezome! köpte för ca. 105 kr xD
jag är moff när det gäller godis! men på torsdag börjar "det nyttiga livet".
efter skolan var jag med Lovisa, vi hade det grymt kul.. dog nästan lite när vi tog bilder i skolan... kolla hennes blogg här ----> http://lollyjoh.blogg.se/
Imorgon ska jag ju åka till romme, så kommer nog kanske inte blogga för äns på torsdag.. för tänkte att jag skulle ta och lyssna på musik och krypa ner under täcket nu! för jag är såååå grymt trött! har halv öppna ögon, så det passar ju bra när jag endå ska vakna 5 imorgon c:

Dagens Inspiration ♥


Bilder ^^


Nu blir det kanelbullar med Wilma och Matilda!


Här är kläderna som jag fick av Matilda!


efter-middagen med Lisa och Martina♥

Bästa eftermiddagen/kvällen med Martina och Lisa! älskar de underbara ungarna!
de gör mina dagar i skolan! och det var länge sen vi 3 va på fritiden! det var grymt kul! vi gick och flumma oss på ica och sen satt vi på en storgunga ocg tog 152 bilder :D det är faktiskt rekord för oss! det vart bara sååå knasiga bilder! men jag visar en normal bild! haha ni får inga knasiga bilder för jag ser bara drogad ut :(
men nu ska snart matilda komma! vi ska ha en mys lördag! jag ska få lite kläder av henne oxå för hon har rensat sin garderob. så nu väntar jag här :(
men det blir ett litet inlägg senare oxå! hejdå :D

nytt inlägg,ny design och nya tag!

Jag håller på med en design och den kommer säkert bli klar till nästa vecka! så länge gjorde jag en enkel och snabb header och ändra bakrundsfärgen.. så att det blev lite bättre än den gamla :) och nu blir det nya tag på bloggen! roligare inlägg,mycket fantasi, massa mode, och en hel del fritid!
och jag hoppas verkligen ni gillar min blogg och vill vara kvar! för jag tycker det är kul och blogga men det blir ennu roligare om man får en massor besökare då känner man sig tryggare att blogga oxå :D
Sen ska jag göra mer kategorier! och jag ska ha mera bilder!
Det kommer att bli tävlingar med priser oxå! sen kommer det bli veckans topp blogg!
Det kommer oxå att bli vecknas planering!
så nu tar jag tag i detta! ska lägga ner jätte mycket tid på bloggen! även om jag är så upptagen!
men jag hoppas det här blir bra, och jag hoppas verkligen på att ni fortsätter att följa den!
Well! jag var på burgerking med min bästa faster Nina idag och åt chicken nuggets! det var så awezome gott!♥
Sen åte vi ner en snabbis till tunapark och köpte koss hörlurar som jag typ tjatat om fett länge!
Nu vill jag skypea med nån på skype. men ingen är tyvär inne som vill snacka med lilla mej :( sad girl!
Tänkte få tag på Matilda för hon ska kanske sova hos mig inatt för min mamma ska på 50 års fest! då blir det myyyys med Matilda!

Förlåt!

Min uppdatering suger för jag har så mkt annat att tänka på liksom! jag vet inte hur det ska fortsätta, men jag ska försöka bättra mej! sen så ber jag så mkt om mina fula svordomar för ett tag sen när jag var i thailand, blev lite arg och så.. man blir ju så klart arg när man skrivit ett helt långt och bra inlägg så går det inte publecera..
det är ganska irriternade! en bild jag har viljat visa ♥