Emma Nilsson -

nu!

har jag kommit hem från sverige!
kom hem imorse, planet landade vid 6 på morgonen var hemma i eskilstuna 10 över 8 på morgonen, åkte hem till nina och duscha och åt frukost, sen drog jag till skolan och träffa kompisarna! tyvär var martina sjuk med de andra fick jag träffa iallafall :D nu har vi lunch och jag drog hem till mamma och åt mat, har saknat henne grymt! jag ska snart tillbaka till skolan till b-språket! sen vet jag inte om jag ska va med och titta på idrotten :/
juste! jag har tagit navel piecring (jag vet inte hur man stavar)
smycket är diamanteigt och så.. det blir inte bild i detta inlägg för jag har ju nyss kommit hem och så, och ska snart till skolan..
Ny header och design kommer också! jag tänkte börja med den efter skolan! så det är en väntan kanske? hur som helst har jag tänkt på att börja på handboll igen... är sugen men samtidigt inte! vet inte och det är så spännande längre som det känns att det ska vara!

Nästa vecka blir det romme med de bästa! ---> Lisa -----> Martina ------> och Emelie! det ska bli grymt! ska åka skidor då och inte snowboard, ska jag vara ärlig så tcker jag skidor är roligare för att snowboard är så svårt att lära sig och jag har bara åkt det 3 gånger!
men nu ska jag fixa lite stuff sen tralla iväg till skolan!
seeyou guys! :D

GÄSTBLOGGAR! - www.emblade.blogg.se

Har helt glömt bort att vara en snäll person och blogga på Emmas blogg. Har inte ens kommit ihåg att blogga på min egna blogg. :S Härmar Martina med rubriken. ;) Vet inte vad jag ska skriva, men jag tror att jag ska lägga upp en video som jag och Emma gjorde dagen innan hon åkte till Thailand. Men om jag lägger upp den, så blir det säkert imorgon, så att ni har något kul att kolla på imorgon också. MWAAHHH! Tänkte lägga upp en bild, men min dator har tyvärr blivit lite konstig... :( /Emelie

gästbloggis - mmarthas.blogg.se

Lovade emma att göra ett inlägg, men.. tyvärr vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva. :s
Jag som trodde att emelie också skulle hjälpa till med uppdateringen.. Men japp. Som sagt är Emma
fortfarande i thailand! Jag hoppas att hon har det super bra där, varmt och skönt. Åh, när jag såg
bilden på en glass hon hade ätit blev jag lite avundsjuk. :c Jag vill också äta en sådan god glass!
GAH. När hon kommer tillbaks så kommer det inte att bli lika tomt i skåpet längre - yaay!
Två finfina bilder på emma nilsson!
// martha (martina quach)

And when you Smile at the ground it is hard to tell, you dont know youre beautiful <3

 

 


Vill till sverige

Jag vill hem till Sverige! Saknar alla kompisar,skolan,familjen och min drömkille.. Att bara ens titta på han gör mej rörd.. Men jag vaknade klockan 12 idag och tvingades upp för att åka till stranden.. Ning sa till pappa : nej åk inte! Det kommer börja regna.. Ingen lyssna på henne men sen så sa de okej vi stannar vid poolen.. Jag och Ning hade inte ätit nånting så vi gick till en reausturang och käkade. Det var grymt god mat! Men när vi satt det började det små droppa regn. Sen efter 1 minut så la regnade de! Och när jag säger ööösss regnar då gör de de!
Well.. Sen var vi hemma till ungefär klockan 8 och då så åkte jag iväg med Ning och spelade bingo :)
Vi van ett stort paket med 6 stycken nudelburkar i och en stor nalle eller ett gossedjur.. Sen så åt jag och Ning igen, då åt jag mat sa man.. De är gul curry med kyckling och potatis.. Ning åt spagetti och köttfärssås.. Efter så var vi på en bar och spelade biljard. Det var grymt kul de mä! Nu sitter jag här hemma och har tråkigt och tänker på min drömkille..
Jaja kort sagt om min dag!
Imorgon kommer det regna som idag så jag vet inte vad vi ska göra imorgon..
Sedan så har jag målat mina naglar.. Kommentera gärna vad ni tycker :)
Sämsta bild men aa..

 


Tvingar er...

Att kommentera detta inlägget vad ni tycker om min nyaste bikini och vad ni tycker om mitt armband! :D

 


12.00

Nu är klockan 12 och jag vakna för en halv timme sen och såg att det är bara jag och Ning hemma, sen kom jag på att pappa väckte mej vid 8 och fråga ifall jag skulle med till stranden.. Men nej jag skippar det! :)
Så nu ska jag och Ning gå och äta lunch sen sätter vi oss vid poolen och badar o spelar biljard!
Klockan är ju 6 hos er på morgonen nu så ni sover väll? Men hoppas ni har en bra morgon!

Här är en bild på mitt rum.. Och Jaa! Jag har 2 egna sängar :)
Och så självklart balkong utsikt! :D

 


Kvällens outfit :)

Ikväll tar alla vi en mini bus til hua hin som ligger 20 minuter bort.. Vi ska gå på marknad och äta god mat!
Det är ju inte exakt kväll för er nu.. Det är typ lunch.. Men hoppas eran kväll blir bra och trevlig!

Köpte ett jätte fint armband igår oxå i färgen ljus rosa :)

 


Påsarna i Thailand

Det här är andra inlägget om påsar i den här bloggen.. Men påsarna är jätte söta här! När man shoppar och så så är det skit söta påsar som man får.. Och liksom det är så att man vill spara de.. Men pappa bara kastar de ;(
Men vissa påsar är med rosetter på och vissa hellokitty och så..
Sen är det duschningen här i Thailand. Jag duschar 2-3 gånger /dag för att det blir varmt och svettigt.. Och det är fuktigt på armarna och benen.. Sen så badar man ju i pool eller hav då måste man ju duscha efter saltvattnet eller kloret i poolen!
Visar vissa påsar jag lyckas ta kort på :)

 


Stranden

Som vanligt så säger jag när jag vaknar på Mina semester dagar här i Thailand! :) så jag vakna 9 idag och satte på mej kläder och stack över med pappa och Ning till Anders, åt god nudel frukorst..inge fel på de! Sen efter det art det stranden men hela gänget.. Vi är typ som ett "gäng" här nere i Cha-am :)
Jag och Ning badade inte på stranden men vi sola och åt pommes sen så åkte bara jag och Ning och åt sedan hem där vi har fått nytt hus, det är skiiit snyggt, och det känns som om en prinsessa har bott där.. Okej inte exakt så men aa..
Men som sagt sitter vid poolen och steker och spelar biljard samtidigt! :)
Jag ska göra ett inlägg om påsar tänkte jag hinna med idag oxå så vi ses snart!

 


Nomnom

vakna runt 12 idag och sen stack jag och Ning och åt mat :)
Jag bor på samma ställe som Lovisa gjorde... Set känns rätt awezome! Nu sitter jag vid poolen och solar och bloggar. Nu är klockan halv 3 och då är den halv 9 i Sverige.
Så vi är 6 timmar före er , och nu så börjar alla skolan mesans jag sitter vid poolen.. Det känns så awezome! :D
Igår lärde jag mig att spela biljard oxå och det är grymt kul och jag är proffs ;D
Nää skoja bara haha men onödigt inlägg men jag gör lite små konstiga inlägg lite då och då :)
Det var ju alla hjärtans dag igår oxå så jag fick en vacker ros av pappa :)
Byeee

 


Cha-am!

Gårdagen var helt galen,varm,lång,rolig,ensam och helt enkelt mkt shopping! Men nu är vi i Cha-am och sitter vid poolen och jag och Ning spelar biljard.. Det är rätt kul :)
Ätit god mat har jag oxå ! :)
Jag vill älska och tacka Martina för inlägget innan det här! Det var världens sötaste och gulligaste inlägg!
Men jag har det riktigt bra och kommer blogga jätte mkt här i Cha-am för kommer sitta mkt vid poolen och det är internet här!
Ha det bra i snön där hemma.
Puss<3


(jätte söt tjej på bilden, hon går runt här som en drottning ! )

 


saknar dig emma!!♥

Emma jag saknar dig.
Jag saknar ditt skratt.
Jag saknar ditt fina ansikte.
Jag saknar nån som möter mig varje morgon.
Jag saknar det roliga vi har varje morgon, dag & kväll.
Jag saknar ditt håll du har din väska mot.
Jag saknar en skåpkompis.
Jag saknar någon som plockar ut grejerna till mig varje
gång vi ska ha lektion.
Jag saknar någon som säger: "Kom vi drar till godisland".
Emma Nilsson det är dig jag saknar.
Längtar tills just DU kommer hem så allt kan vara normalt
igen. Så jag och Lisa inte kommer slippa gå ensamma.


Räknar sekunder, minuter, timmar och dagar tills du ska komma hem.

Första dagen i Bangkok!

Nu har jag äntligen kommit fram till Thailand. Flyget och allt gick som det skulle! Jag är just nu på hotellrummet efter en galen shopping dag på ute marknaden och på varuhuset MBK!
Jag hår köpt en massa fina saker,kläder smycken och en ryggsäck :)
Lunchen blev KFC och det är ju alltid gott.
Kom nyss hem från kvällens middag också så jag är propp mätt nu!
Imorgon blir det båt marknad och ännu mer shopping :)
Jag tog ju knappt mä mig nånting hit så.. Tralalala, juste.. Sen så kommer Emelie och Martina hjälpa mej att hålla uppdateringen.. Jag kommer försöka blogga 1 gång om dagen! Men jag hör kanske vissa tidsinställda inlägg ibland! Sedan så bloggar jag från min iPod så mina bilder och så.. De blir ju inte som jag vill ha de men Martina får försöka fixa de lite då och då när hon har tid!
Men nu tänkte jag måla mina naglar och tånaglar!

 


Heyhey

Sitter och och pratar/webbar med fladde på skype.. det är kul.. haha men shiet vad det var pinsamt i skolan idag.. asså jag liksom.. hm vad ska man säga ? jo.. mina byxor gick sönder.. och man såg min fina rumpa.. :( asså bajs på mej själv.. det var nog ingen fin syn tror jag, men hursom helst har skolan varit rolig med tokigheter och braaiga saker! efter skolan stack vi till nån växel sak där emelie och lisa skulle växla från svenska pengar till thailänska för att till emelie ska jag köpa converse och addidas väska och lisa ett par jeans och nått annat! 
Efter det tog jag bussen hem.. jag satt mej på en plats ensam där.. så kom det en tjej och satte sej breve mej, jag gillar inte och sitta vid främmande på bussen, men hon satt och dreglade och snyp snuva sen och allt.. det var så snuskigt.. med det var ju tur att jag bara åker 2 statitoner! 
em.. inge mer text nu!

Dagens


Dagen

Idag vakna jag runt kvart över sju.. blev väkt av mamma för hon sa att jag skulle till tandlärkarn klockan kvart i 8.. det var inte så kul.. men  det hände väll inget inressant där.. jag vat hemma halv 9 och då hade vi redan börjat skolan.. så jag fråga Björn (granne) om han kunde skjussa mej till den "underbara" skolan.. han gjorde de, så jag kom iallafall inte allt försent. Sen efter skolan stannade jag kvar till ungefär halv 4 för att jobba med Svenska, vi (min grupp) har muntligt redivisning imorgon, så vi gjorde klart power pointen och manuskorten! problemet är att vi inte har övat, vi vet inte hur det kommer gå. well det går väll som det går.. det får vi se imorgon.. Efter det vid halv 4 så slutade matilda och då gick jag och matilda till bibblan och lämna en bok sedan tog vi bussen hem, Sen har jag bara vart med matilda hela dagen.. vi har haft det awezome kul! köpt en massa godis och moffat har vi gjort oxå.. eller iallafall jag c: Nu sitter jag här forever alone och vill prata på skype med någon.. men ingen som har tid med lilla mej :( och jag längtar fortfarande på att åka till thailand, för det ska bli amazing kul!
en liten bild rad mer bilder ! :D

^

Låter videon förklara!

Push your hands up ! :D

Jag äger på engelska!!! <------ eller inte... men jag komm hem från skolan klockan 6 idag.. för vi satt från vi slutade klockan 3 till klockan 6 och pluggade svenska i 3 hela timmar... eller typ 2 och en halv.. jag vet inte.. men sen fick vi tre (jag,martina och lisa) prata lite om vad vi känner och så.. det va skönt att få säga de man tycker till folk man litar på! vi titta oxå på nån rolig film, den var bara 35 minuter lång.. men den va sjukt rolig och bra.. men jag vet inte vad den heter så... hmhmh... Juste.. sen är jag lite smått kär oxå.. det är såå typiskt att vara kär ibland.. så fort man ser den killen så blir man röd,nervös eller svettas... hur känns det för er att vara kär ?
sedan så såg ni kanske i förra inlägget att jag hade lockigt hår idag.. tyckte det passade mej väldigt bra.. och det var många i skolan som sa det var fint.. och det gjorde jag med vanlig plattång,volympulver och hårspray.
och kläderna som jag hade på mej var en enkel liten små gullig t-shirt från ginatricot, Diesel jeans från en butik i thailand på MBK.. mer om MBK Här ! och sen har jag en svart tröja över som jag inte vet vart den är ifrån för den är min mammas och den fick hon i fördelsedagsprecent c:
Sen om ni undrar vad en vanlig middag ser ut för mej så är det antingen nudlar som tar 5 sek att göra... enkelt och snabbt.. eller så makaroner och köttbullar.. som tar ca 7-10 minuter att göra..
Idag så bestämmde jag Lovisa och Martina för att inte äta i skolan utan för att äta nån annanstans.. vi hade mycket altenativ så det vart jätte svårt att välja vart vi skulle äta... MEN tillsist blev det spicy hot.. det var grymt gott! delade på fritarad kyckling och wokade nudlar med lovisa.. vi var proppmätta efter de!

EGO. -.-


en dag


NYA SAKER PÅ BLOGGEN!

Sen ser ni att min blogg är annulunda.. fixade blandannat menyn.. och header som jag jobbat på i 2 dagar.. jag tror att denna header får vara tills jag kommer tillbaka från thailand.. för det är mindre än en vecka kvar innan jag åker! fett mä awezome! Tryck på F5 om ni inte ser headern.. :)



Blogg ^^

Det känns fel när man vaknar halv 4 på en söndag.. det känns som hela dagen är borta, men vad ska man göra ? det känns nästan som om jag är en natt människa? TÄNK så är jag de ? :o Well.. jag la bara upp webbcam bilder igår.. tänker berätta lite om gårddagen. Jag var på stan och fikadde på smak med min käraste faster Nina och sen fick hon en liten shopping runda på stan.. kom hem senare vid halv 2 och sedan kavrt över 3 mötte jag upp martina vid ica nyfors.. vi stack till godisland och sedan gick vi runt på stan o chillex.. sedan så skulle vi gå hem, då såg vi på Expresso House att en cupcake kostade 19 kr.. TYP AWEZOME ? :D så klart att vi gick in och tog varsin cupcake.. men lilla dumma jag glömde ta med minnes kortet i mobilen.. så kunde inte ta några foton på dem... en jag har egna foton i huvet :D HAAHAH kanske lite svårt att lägga ut bilder från huvet ? medans vi satt där och åt så träffade vi oxå Linnea och det var veeelll kul :) sedan efter det stack jag och martina hem till mej och gjorde en massa vrazy video klipps.. sen la hon till de till ett enda video klipp.. Det blev en helt random video.. om ni vill se videon finns den på martinas blogg ----> http://mmarthas.blogg.se/ Vi år oxå nuuuudlar som är så jävla gott.. vi båda provade en ny smak.. visste inte exakt vad det var i med typ grönsaker ? men det var awezome gott!! sen vid halv 8 gick martina hem och jag satte mej och skypea med fladde,jesper och lisa.. Sen gick jag och la mej vid 4..
Det där var om ni ville veta vad jag gjorde igår.. c:
Idag så har jag inte gjort nån ting för att vakna så sent.. ska gå upp och ta nånting att äta :)
HA DET TOPPEN!! 
lite bilder sen igår :p

webbcam bilder :)


INSPO!♥


ICA

Nu skaj ga ta en kort promenad till ica för en stor påse godis!
jag är verkligen jääääätttee sugen på godis just nu.. skulle kunna äta flera kg godis!
vet inte vad jag ska göra.. ska jag gå till ica eller gå och va sugen på gooodis ? :o
men jag ska gå!
JÄTTE konstigt inlägg jag vet! men skriver bara lite kort nu...
och jag ser fram emot en helg med massa tokigheter men vänner och familj :D
Och jag har direkt ingen bild heller så det får ni leva för :D

Nudlar+plugg+ingen martina+bibblan+boktips

var på bilbblan med martina,lisa och emelie efter skolan men senare stack de hem.. så jag satt mej där falafel alone och läste boken skate freak! den är på engelska.. faktiskt första gången jag läser nått på engelska..
Men det var ganska skönt att få sin egen lilla stund! :)
Sen vill jag samtidigt passa på att gratta min store bror Ebbie som fyller 25 år idag! ett stort grattis brorsan :D
Sen så idag blev det ingen martina.. asså det blev inte att jag skulle va med henne :(
men ska nu äta mina nudlar som jag kokade för ett tag sen.. de lär ju bli kallna ifall man inte äter de.. och det är en sak jag hatar.. KALL MAT!
Sen så färgade jag mitt hår för några dagar sen som jag glömt att lägga upp på bloggen men här kommer bilden iallafall.. ifall ni vill se den förstårs ;)

Bloggisch in school ^^

Sitter med Lisa och Jessika på spanska lektionen och jobbar lite spanska.. Vi jobbar med klockan.. De är rätt så kul ;) sitter och väntar på att Lisa och Jessika ska bli klara med pappret..
Senare efter skolan ska jag vara med Martina :) vi ska ha det chill för de är fredag! Men jag bloggar mer senare!


pluggplugg :c

Massor med plugg idag!! i flera timmar.. skrivaskrivaskriva... jobbigtjobbigtjobbigt.. inteklarinteklarinteklar..
men det bli ennu mer imorgon.. well såg att klockan var så mkt.. trodde klockan var 10.. men ska väll sova som alla andra ? ska endå upp tidigt imorgon.. som sagt så var jag på ungdomenshus idag och kollade på mirror eyes.. och det var grymt bra! la ju upp en snabb video på det i förra inlägget.. problemmet är bara att ljudet suuuuger!
men vi överlever! det är bara så bra att det skriker om en! Och sen så åker jag ju till thailand nästa vecka.. kommer förmodligen göra en lista på saker jag kommer shoppa c: den kommer väll ut nästa vecka då ? :)
but anyways! nu ska man sova! puuussii♥

Hey

Filmade lite idag på ungdomens hus.. så sjukt grymma!! 
MIRROR EYES♥

Webbcam bilder ^_^


?

jag gillar inte rubriker ibland! men jag kom nyss hem från stan.. var och tog ut pengar till thailand.. för ni har väll inte glömmt att jag åker till thailand nästa lördag vavava ? c:
Ska bli sjukt kul och komma iväg från kylan till värmen! som sagt.. Martina kommer gäst blogga vid vissa tillfällen och jag kommer oxå blogga lite då och då :) Men det kommer kanske bli ett inlägg/ dag eller varannan dag.. men det är nästa lördag så kommer ju göra massor inlägg innan de! :))
jag är glad men samtidigt ledsen.. jag är glad för jag vet inte vrf.. och ledsen för min knoge eller vad det heter vid lillfinger på höger hand är skadad.. och sen min armbåge på vänster arm är oxå skadat.. allt tack vare min " UNDERBARA " Fredrik! well.. jag överlever!
Jag kollade på fokis blogg och såg då såg jag att hon hade vart på de nya ikea i bangkok.. när jag åker till thailand skulle jag vilja åka dit! c:
Visar 1 av underbara shoppinghusen i bangkok!